Hoekzetel Meribel

Leder, Royal 30 bianca neve, Batard 2,5-zit + meridienne Maxi 3, 234 x 285

Mijn keuze!

SLUITEN

Hoekzetel Meribel kan volledig aan jouw wensen worden aangepast!

Onze adviseur zal je verder helpen met al jouw vragen!

3009,-

Productomschrijving

De hoekzetel MERIBEL in leder biedt je leefruimte de perfecte combinatie van stijl en comfort. Deze bank is bekleed met luxueus leer van hoge kwaliteit en brengt een vleugje elegantie en verfijning in uw huis. De strakke lijnen en het eigentijdse ontwerp maken het een esthetische keuze die een verscheidenheid aan decoratieve stijlen aanvult.

Met opklapbare hoofdsteunen biedt deze bank een uitzonderlijke veelzijdigheid om aan uw ontspanningsbehoeften te voldoen. Je kunt de hoofdsteunen verstellen voor persoonlijke ondersteuning, of je nu wilt ontspannen na een lange werkdag of wilt genieten van een moment van gezelligheid met vrienden.

De combinatie van kwaliteitsleer en ergonomische eigenschappen maakt deze hoekbank zowel een stijlvolle als praktische investering. De robuuste constructie zorgt voor duurzaamheid op lange termijn, terwijl de ruime zitplaatsen optimaal comfort bieden voor het hele gezin. Transformeer je leefruimte met deze leren hoekbank, waar stijl en welzijn elkaar ontmoeten. 

Vergeet jouw onderhoudsproducten binnen onze garantiepakketten niet!

Je komt liever eerst ter plaatse kijken in onze showroom?

Onze interieuradviseurs helpen je graag bij het kiezen van de salon Meribel in onze winkel:

man

Ik kies mijn winkel!

Productspecificaties