Hoekzetel met slaapfunctie Brixen - omkeerbaar

Stof, Beige 426/17, Slaapbank, 379 x 227

1379,-

Productomschrijving

De L-vormige slaapbank BRIXEN in beige stof is de perfecte samensmelting van elegantie, comfort en functionaliteit, en creëert een uitnodigende en veelzijdige ruimte voor uw woonkamer. Gestoffeerd in een rustgevende beige stof, brengt hij een subtiele warmte in uw huis terwijl hij gemakkelijk te combineren is met een verscheidenheid aan kleurenpaletten. 

De hoekzetel is omkeerbaar en kan zowel links als rechts thuis geïnstalleerd worden.

Deze ruime slaapbank biedt royaal plaats aan 5-6 personen, dankzij de L-vormige configuratie die de ruimte optimaal benut. De zachte kussens voegen een vleugje luxe en ondersteuning toe en zorgen voor optimaal zitcomfort en een goede nachtrust als de bank eenmaal in een bed is veranderd. De beige stof voelt niet alleen zacht aan, maar is ook gemakkelijk te onderhouden en zorgt voor extra duurzaamheid en een tijdloze esthetiek.

Of je nu een film kijkt met het gezin, vrienden ontvangt of geniet van een ontspannend moment in je eentje, deze L-vormige slaapbank in beige stof wordt het middelpunt van je woonruimte en combineert stijl, functionaliteit en comfort.Denk aan het onderhouds- en garantiepakket voor je woonkamer.

Vergeet jouw onderhoudsproducten binnen onze garantiepakketten niet!


Je komt liever eerst ter plaatse kijken in onze showroom?

Onze interieuradviseurs helpen je graag bij het kiezen van de slaapbank Brixen in onze winkel:

man

Ik kies mijn winkel!

Productspecificaties