Salontafel A-Line - bruin

Fineer, White pigmented oiled oak veneer, 130 x 70

309,-

Alleen online beschikbaar

Productomschrijving

Ontdek de perfecte aanvulling op je woonruimte met onze rechthoekige salontafel A-LINE van verfijnd fineer eikenhout. Met afmetingen van 130 op 70 cm biedt deze salontafel een ideale balans tussen functionaliteit en stijl.

Het gebruik van hoogwaardig fineer eikenhout geeft de salontafel een warme en natuurlijke uitstraling. De fijne houtnerf en de zorgvuldige afwerking benadrukken de kwaliteit van het materiaal. De subtiele nuances in het hout maken elke salontafel uniek, waardoor het een echte blikvanger wordt in je interieur.

Met zijn rechthoekige vorm past deze tafel moeiteloos in verschillende interieurstijlen, van modern tot klassiek. De afmetingen van 130 op 70 cm maken de tafel ruim genoeg voor alledaags gebruik, terwijl het compact genoeg is om niet te overheersen in kleinere ruimtes.

Deze salontafel is niet alleen een esthetisch pronkstuk, maar ook functioneel. Het tafelblad biedt voldoende ruimte voor het neerzetten van drankjes, boeken en decoratieve items. De duurzame constructie staat garant voor langdurig gebruik en genot.

Upgrade je woonkamer met de tijdloze elegantie van onze rechthoekige salontafel. De combinatie van hoogwaardig eikenhout en de perfecte afmetingen maken het de ideale keuze voor wie op zoek is naar een harmonieuze mix van design en bruikbaarheid. Bestel nu en breng warmte en stijl in je leefruimte.


Je komt liever je meubelen ontdekken in onze showroom?

Onze interieuradviseurs helpen je graag bij het kiezen van de mooiste meubelen in onze winkel

man

Ik kies mijn winkel!

Productspecificaties