Slaapbank Bratt - lichtgrijs

Stof, Lichtgrijs, Slaapbank

Canape-lit-Bratt-tissu-gris-clair-IMPORT-Comodi-Sofa
Canape-lit-Bratt-tissu-gris-clair-01-IMPORT-Comodi-Sofa
Canape-lit-Bratt-tissu-gris-clair-AMBI-IMPORT-Comodi-Sofa
Canape-lit-Bratt-tissu-gris-clair-02-IMPORT-Comodi-Sofa + 7

Mijn keuze!

199,-

€ 249,-

Productomschrijving

Ontdek het ultieme comfort en moderne elegantie met onze lichtgrijze stoffen slaapbank. Met een lengte van 187 cm is deze slaapbank perfect voor diverse ruimtes, van knusse woonkamers tot stijlvolle slaapkamers.

De lichtgrijze stof voegt een vleugje verfijning toe aan je interieur, waardoor deze slaapbank zowel tijdloos als eigentijds is. Onze stoffen slaapbanken zijn vervaardigd met oog voor detail en comfort, waardoor ze de ideale combinatie bieden van stijl en functionaliteit.

Het zitcomfort van deze slaapbank wordt geaccentueerd door de luxe, vaste kussens, die zorgen voor een plezierige zitervaring. De lichtgrijze kleur maakt het eenvoudig om deze slaapbank te integreren in diverse interieurstijlen, van modern tot klassiek.

De afmetingen van 187 cm maken deze slaapbank ideaal voor zowel dagelijks gebruik als voor onverwachte gasten. Met een eenvoudige transformatie kan deze stijlvolle lichtgrijze stoffen slaapbank jouw ruimte omtoveren tot een knusse plek van comfort en ontspanning. Ervaar de perfecte combinatie van stijl en praktisch gebruiksgemak met onze lichtgrijze slaapbank.

Naar de onderhoudsproducten.


Je komt liever eerst ter plaatse kijken in onze showroom?

Onze interieuradviseurs helpen je graag bij het kiezen van de slaapbank Bratt in onze winkel:

man
Te bezichtigen In voorraad
Crack Ieper

(8)

Crack Dottenijs

(59)

Crack Bertrix

(4)

Crack Webshop

(4)

Ik kies mijn winkel!

Productspecificaties