Slaapbank Jonas

Stof, Grijs 342/19, Slaapbank

619,-

Productomschrijving

De slaapbank JONAS in grijze stof biedt de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit, voegt een stijlvolle touch toe aan elke ruimte en biedt tegelijkertijd een praktische oplossing voor extra accommodatiebehoeften. Bekleed met een verfijnde grijze stof, past hij gemakkelijk bij een verscheidenheid aan decoratiestijlen en voegt hij een modern en verfijnd tintje toe aan uw huis. 

Deze veelzijdige slaapbank is voorzien van een eenvoudig ombouwmechanisme, zodat u snel en eenvoudig kunt veranderen van een comfortabele bank in een knus bed. Het ergonomische ontwerp zorgt voor optimaal comfort, zowel zittend als omgebouwd tot bed. 

De grijze stof, die niet alleen elegant maar ook onderhoudsvriendelijk is, geeft de slaapbank extra duurzaamheid, zodat hij na verloop van tijd in perfecte staat blijft. Of het nu in de woonkamer, slaapkamer of een andere leefruimte is, deze slaapbank van grijze stof wordt het middelpunt van je inrichting en combineert eigentijdse stijl met functioneel praktisch nut.Denk aan het onderhouds- en garantiepakket voor je woonkamer.

Vergeet jouw onderhoudsproducten binnen onze garantiepakketten niet!


Je komt liever eerst ter plaatse kijken in onze showroom?

Onze interieuradviseurs helpen je graag bij het kiezen van de slaapbank Jonas in onze winkel:

man

Ik kies mijn winkel!

Productspecificaties