TV meubel Orelis

Melamine, Gladstone oak + imitatie keramiek, 155 cm

699,-

Productomschrijving

Ontdek ons ORELIS gemelamineerd TV meubel in Gladstone Oak, een iconisch stuk dat moderne stijl en praktisch nut harmonieus combineert.

Ons TV meubel heeft een strak ontwerp dat perfect past in elk hedendaags interieur. Dit TV meubel is gemaakt van melamine van hoge kwaliteit en garandeert een uitzonderlijke duurzaamheid, terwijl het zijn esthetische aantrekkingskracht voor vele jaren behoudt. 

De kleur Gladstone Oak biedt een warme, natuurlijke tint en creëert een uitnodigende sfeer in jouw salon. De voorkant van imitatiekeramiek voegt een luxe dimensie toe aan dit meubel. De subtiele textuur en het keramische patroon voegen een artistiek tintje toe en vormen een elegant contrast met het Gladstone Oak hout. 

De deuren van het TV meubel verbergen een royale hoeveelheid opbergruimte, ideaal voor het organiseren van jouw TV-apparatuur spullen. 

Dankzij het melamine is het meubel elke dag gemakkelijk schoon te maken.

 Kies voor onze Gladstone Oak TV meubel van melamine met een voorkant van imitatiekeramiek om je leefruimte om te toveren in een verfijnde plek waar functionaliteit en stijl hand in hand gaan. Herdefinieer je eetervaring met dit uitzonderlijke meubelstuk, nu verkrijgbaar op onze website.

Je komt liever eerst ter plaatse kijken in onze showroom?

Onze interieuradviseurs helpen je graag bij het kiezen van de woonkamer Orelis in onze winkel:

man

Ik kies mijn winkel!

Productspecificaties